Background

Тонер

Тонер

Употребата на компатибилните тонери и кертриџи е Ваш вистински избор со кој ќе направите заштеда без да направите компромис со квалитетот на печатење. Компатибилните тонери и кертриџи од нашата понуда се до 70% поевтини од соодветните оригинални (ОЕМ) тонери и кертриџи, и постојано се тестираат така што квалитетот на печатење воопшто не се разликува во однос на тој на содветните оригинали.

Имаме постојан лагер на сите стандардни типови на тонери и кертриџи и можеме веднаш да одговориме на секоја Ваша потреба. Како дополнителна вредност, ако Вашите порачки се над 999 ден, Ви нудиме бесплатна достава на потребните тонери или кертриџи до саканата адреса во најкраток можен рок.

на располагање Ви се сертифицирани стручни лица обучувани во најдобрите сервисни центри во Европа (над 20 години искуство) и сервисна услуга на лице место веднаш после вашето барање

Побарајте сервис во секое време.