Барање за сервис

ве молиме пополнете го формуларот подолу и ќе бидете исконтактирани веднаш по неговото разгледување

адреса


Дирекција:
Лихнида 1, Хром, 1000 Скопје, Македонија

Продажен салон:
Климент Охридски 23, Центар, 1000 Скопје, Македонија

Е-mail

info@genel.com.mk

телефон

+389(2)3214688, +389(2)3214677