Background

Фото/видео опрема

Најдобри помеѓу најдобрите!

Без разлика дали што ке одберете, нашите фото видео производи се најдобри во своите класи.
Едноставно кај нас нема компромис - нашата традиција повеке од 70 години споена со најновите технолошки достигнувања.
Тоа се фото/видео производите од CANON.

Canon i-SENSYS MF217w

Canon i-SENSYS MF217w

Продуктивен "сè-во-едно" црно-бел ласерски уред со можност за поврзување на Wi-Fi, мрежа и моби...

повеќе