Background

Принтери и MFP уреди

Како јадро на речиси сите дигитални деловни комуникации, оваа платформа го трансформира работниот тек од серија од индивидуални процеси до континуиран, интегриран проток на споделени информации. Од секоја гледна точка, едноставно напредни!

Лaсерски принтер CANON i-sensys LBP 151dw

Лaсерски принтер CANON i-sensys LBP 151dw

Црно бел ласерски принтер со 27 страници во минута, двострано печатење, USB, мрежно печатење Ethernet 10/100 и WI-FI, 1200 x 1200 dpi, касета за хартија 250 листа, економичен

Изнајмете принтер од ГЕНЕЛ!

Изнајмете принтер од ГЕНЕЛ!

Изнајмете ласерски принтер или мултифункциски уред (принтер,копир,скенер) за вашиот дом или канцеларија. Во цената на наемот е вклучен уредот, тонер -доволен за вашите потреби за печатење, како и сервис на уредот. Цената не вклучува хартија

Canon MF 411dw

Canon MF 411dw

Мултифункциски уред за вашата канцеларија ( копир,принтер,скенер) поврзан во мрежа за секојдневни потреби А4 формат на печатење, 33 страни во минута, двострано печатење, економичен