Background

За нас

Генел е овластен партнер на CANON за Македонскиот пазар од 1996 година.

Уште од нашето основање во 1993 година, главна инвестиција се вложувањата во интеграција на нови технологии за подобрување на квалитетот на услугите кон клиентите, едукација на сопствениот професионален кадар согласно светските стандарди и критериуми.

Како резултат на долгогодишна успешна работа на менаџерскиот тим, денес на пазарот достапни се врвните производи од областа на дигиталната технологија на брендот Canon.

Од нашата палета на производи Ви нудиме: мултифункциски печатачи, канцелариски печатари,скенери, решенија за големи формати, потрошни материјали, аксесоари, се за фото апарати и видео опрема, компјутери, лаптопи, сервери и мрежна опрема.

Покрај широкиот асортиман на производи за домашна употреба и производи и услуги за деловни корисници, преку нас можете да добиете:

Поседуваме сертификат за квалитет ISO9001:2008 и сертификат за заштита на животната средина ISO14001:2004. Како општествено одговорна компанија, следејќи ги новите законски регулативи за отпадни тонери, Генел е единствена лиценцирана фирма во Р.Македонија со дозвола за собирање и третирање на отпадни тонери издадена од Министерство за животна средина.

За повеќе информации поврзани со производите и услугите кои ги нудиме и како можеме да ви помогнеме помогнеме да ја вршите вашата основна дејност за која сте формирани

Ве покануваме на средба во нашиот изложбено –продажен салин кој се наоѓа на Ул. Св.Климент Охривски бр.23 (до книжарница МАТИЦА) во центарот на Скопје.

Сервис

Со оригинални Canon резервни делови и сервисна услуга на лице место веднаш после Вашиот телефонски повик

Rent-a-print

И останата опрема

Од Canon и останати реномирани светски производители

Background

Квалитетот пред сѐ

Генел е основан во Јуни 1993. Главната инвестиција во сите години од постоењето се вложувањата во интеграција на нови технологии за подобрување на квалитетот на услугите, едукација на сопствениот професионален кадар согласно светските стандарди и критериуми. Тоа ја доведе компанијата до ниво на водечки и препознатлив дистирбутер за фото и видео, канцeлариски и домашни уреди и опрема во Македонија од 2003 па се до денес.